iBeacon Nieuws

Amsterdam Beacon Meetup
dinsdag 22 september

Op dinsdag 22 september a.s. organiseert Van Ons voor de tweede keer de Amsterdam Beacon Meetup. Hier worden inhoudelijk cases besproken. Doelgroep: marketeers en ontwikkelaars. Hier worden onder andere de Beacon Cases Stampions en die van SAIL besproken!

Agenda (onder voorbehoud):

19:00 – 19:25 walk-in
19:25 – 19:30 opening remarks
19:30 – 19:50 Case 1: Stampions
19:50 – 20:10 Case 2: Sail
20:10 – 20:25 Break
20:25 – 20:40 Case 3: Interactie zonder user interface (Kontakt.io)!
20:40 – 21:10 3 mini-stand-up-inspiration-sessions (Exterion & ’t Valleike, one slot left!)
21:10 – 21:30 Q&A & closing remarks

Inschrijven is kosteloos en verloopt uitsluitend via Meetup.com: Amsterdam Beacon Meetup op 22 september.

Alvast een tipje van de sluier over drie van de Beacon Cases die besproken worden:

Case Stampions – Het digitaal stempelen is mogelijk door het toepassen van een nieuwe technologie die iBeacons heet. In elke 3D-geprinte stempel zit zo’n beacon, waarmee het onder andere mogelijk is te herkennen als de stempel op de telefoon wordt gezet, en het juiste stempelplaatje verschijnt. Cijfers & aanpak over deze case!

Case SAIL – Door de inzet van beacons op de flagships van SAIL ontvangen de bezoekers aan de kade een iBeacon interactie op het moment dat een schip voorbij vaart. Welke interacties hebben we opgezet, wat waren de reacties van de bezoekers, wat zijn de learnings en wat zijn de cijfers achter deze case.

Case Exterion Media – Waarom rolt een bedrijf wat 14.000 bilboards in Nederland exploiteert een iBeacon netwerk uit? Wat zijn de learnings van de eerste pilot in Alkmaar en Purmerend waarbij in één klap het grootste iBeacon netwerk van Nederland is uitgerold en hoe verwacht Exterion Media dat het advertentielandschap gaat veranderen door het gebruik van iBeacons en IoT.

Case ’t Valleike – Een minipresentatie over het wereldwijde primeur van Alpaca Cezar, het eerste dier ooit dat een Beacon draagt!

Inschrijven is kosteloos en verloopt uitsluitend via Meetup.com: Amsterdam Beacon Meetup op 22 september.

            

Over de auteur Bekijk alle berichten Auteur website

Avatar

Remco Bron

Remco Bron is naast founder van iBeacon-retail.nl tevens co-founder en CCO van inBeacon, een enterprise platform dat de link legt tussen de online en offline belevingswereld. Hij heeft een brede achtergrond in technologie en retail en bezit een diepgaande kennis over de mogelijkheden van iBeacon. In de afgelopen decennia is hij als manager, ondernemer en founder gepokt en gemazeld bij het in de markt zetten van meerdere software en internet companies en projecten. Hij is tevens gastdocent bij o.a. Nyenrode, Hogeschool Arnhem Nijmegen en Hogeschool Rotterdam.

Laat een reactie achter

Het e-mail adres wordt niet getoond

%d bloggers liken dit: