iBeacon Nieuws

Bardigo demonstreert iBeacon voor horeca tijdens Horecava

Wil je zien of je vrienden bij een bar aanwezig zijn? Aanbiedingen ontvangen op basis van je voorkeuren? Of misschien trouwe gasten belonen op basis van bezoek? Bardigo gaat dit mogelijk maken met uitgaansplatform Barplanet.com, de Barplaneet app en het #SmartBar concept. Deze week toont Bardigo in samenwerking met inBeacon op de Horecava de mogelijkheden van iBeacon om het uitgaan nog leuker te maken!

#SmartBar maakt de horeca slimmer

Een smartbar is een intelligente horeca locatie. Door het gebruik van iBeacons zijn gasten al zichtbaar als ze in de buurt van de bar komen. Zo kunnen bezoekers automatisch in en uit-checken, aanbiedingen ontvangen en worden eenvoudig (nieuwe) producten onder de aandacht gebracht.

Live demo van iBeacon op de Horecava

Tijdens de Horecava demonstreert Bardigo beursbezoekers live hoe eenvoudig het gebruik van iBeacons werkt voor gasten. Horecava bezoekers krijgen een notificatie om bijvoorbeeld een nieuw drankje uit te proberen, een aanbieding om een biertje te proeven met een kortingscode of een uitnodiging voor een evenement met een coupon voor een gratis promotie pakket. In de toekomst gaan iBeacons het ook mogelijk maken om automatisch in te checken bij horeca gelegenheden zodat je kan delen waar je bent en kan kijken waar je vrienden zich bevinden.

Voor de iBeacon demonstratie op de Horecava werkt Bardigo met het iBeacon platform van inBeacon.

bardigo-ibeacon-notificaties

Bardigo en Barplanet

Bardigo is de ontwikkelaar van het uitgaansplatform Barplanet.com. Al meer dan 50.000 mensen gebruiken dit platform om hun avondje uit nog leuker te maken en gezelliger te maken. Barplanet vermeld 50.000 events per jaar en bevat ruim 20.000 horeca locaties in Europa. BarPlanet is actief in Nederland, Belgie, Spanje, Duitsland, Turkije, Ibiza en Mallorca. Elke week komen er nieuwe populaire locaties bij en maken meer mensen gebruik van het platform om leuke nieuwe locaties en feestjes te ontdekken.

         

Over de auteur Bekijk alle berichten Auteur website

Avatar

Remco Bron

Remco Bron is naast founder van iBeacon-retail.nl tevens co-founder en CCO van inBeacon, een enterprise platform dat de link legt tussen de online en offline belevingswereld. Hij heeft een brede achtergrond in technologie en retail en bezit een diepgaande kennis over de mogelijkheden van iBeacon. In de afgelopen decennia is hij als manager, ondernemer en founder gepokt en gemazeld bij het in de markt zetten van meerdere software en internet companies en projecten. Hij is tevens gastdocent bij o.a. Nyenrode, Hogeschool Arnhem Nijmegen en Hogeschool Rotterdam.

Laat een reactie achter

Het e-mail adres wordt niet getoond

%d bloggers liken dit: