iBeacon Nieuws

Coachella geeft prijzen weg met iBeacon

Bezoekers van het Coachella Valley Music and Arts Festival in Indio California kunnen dit jaar rekenen op een bijzondere ervaring. Het festival zet iBeacons in voor een ‘Surprise and Delight’ campagne waarmee bezoekers tijdens de duur van het festival op verschillende momenten verassingen kunnen verwachten.

Surprise and Delight

Coachella heeft al twee jaar ervaring met beacons. Al sinds 2014 worden beacons gebruikt via de officiële Coachella app. Dit waren de vorige twee edities nog alleen location-based push berichten die zo relevant mogelijk inspeelden op waar de bezoeker zich op dat moment bevond.

Voor de 2016 editie kunnen bezoekers verschillende prijzen winnen via de app op het festival terrein via iBeacons. Het prijzenpakket wordt binnenkort bekend gemaakt en is gesponsord door American Express. Vereiste is dan ook dat de Coachella app op de telefoon staat geïnstalleerd en dat er een American Express kaart is gekoppeld in de app.

Apple Pay

Naast het ondersteunen van beacons wordt ook Apple Pay breed ingezet tijdens het festival. Vrijwel overal kan gebruik worden gemaakt van de contactloze betaaloplossing van Square die werkt in combinatie met Apple Pay en de Coachella app.

Wil je nog naar Coachella dit jaar dan moet je opschieten…het festival start 15 april en duurt twee weekenden.

 

Over de auteur Bekijk alle berichten Auteur website

Avatar

Remco Bron

Remco Bron is naast founder van iBeacon-retail.nl tevens co-founder en CCO van inBeacon, een enterprise platform dat de link legt tussen de online en offline belevingswereld. Hij heeft een brede achtergrond in technologie en retail en bezit een diepgaande kennis over de mogelijkheden van iBeacon. In de afgelopen decennia is hij als manager, ondernemer en founder gepokt en gemazeld bij het in de markt zetten van meerdere software en internet companies en projecten. Hij is tevens gastdocent bij o.a. Nyenrode, Hogeschool Arnhem Nijmegen en Hogeschool Rotterdam.

Laat een reactie achter

Het e-mail adres wordt niet getoond

%d bloggers liken dit: