iBeacon Nieuws

Exterion Media wil graag het grootste beacon OOH-netwerk van Nederland uitrollen. Door 5.000 objecten verspreid over Nederland van beacons te voorzien, bieden wij direct een landelijk dekkend beacon netwerk aan. Hiervoor zijn wij op zoek naar minimaal 12 launching partners die de wereld van beacons verder met ons willen ontdekken.

OOH beacon netwerk voor campagnes

Wat dit project interessant maakt is de combinatie van beacons met Out-of-Home, waarmee super interessante campagnes kunnen worden gelanceerd. App eigenaren kunnen hiermee zowel tijdens OOH-campagnes als stand alone gebruik maken van de beacons om met hun gebruikers te communiceren. Vanaf het moment dat een app gebruiker in contact komt met een beacon kan je met hem/haar communiceren tot in de winkel aan toe. De consument krijgt een soort cookie (offline) waardoor je boodschap nog relevanter kan worden. Voorbeelden zijn er in ieder geval genoeg, zoals het geven van korting als je in de buurt van een winkel bent of regargeting van een bepaalde boodschap wanneer je een OOH object hebt gezien en in de winkel bent geweest.

Gezocht: partners in crime

Om bovengenoemde doelstelling te behalen zijn wij op zoek naar minimaal 12 launching partners die een jaar lang samen met ons de mogelijkheden met betrekking tot beacons willen ontdekken en willen bouwen aan relevante ervaringen en cases met betrekking tot deze nieuwe technologie.

De launching partners die instappen in het beacon project krijgen de mogelijkheid om 1 jaar lang in een ‘Beacon speeltuin’ te experimenteren. Doel is om data te verzamelen over wanneer en waar de consument zich bevindt en waar deze personen al dan niet op reageren. De kosten om mee te doen bedragen 20.000 euro en met 12 deelnemers zijn we dan break even. Samen kunnen we het doen!

Meer weten over (deelname aan) het beacon Project? Neem dan nu contact met ons op via info@exterionmedia.nl of via 085-8883129.

         

Over de auteur Bekijk alle berichten Auteur website

Avatar

Remco Bron

Remco Bron is naast founder van iBeacon-retail.nl tevens co-founder en CCO van inBeacon, een enterprise platform dat de link legt tussen de online en offline belevingswereld. Hij heeft een brede achtergrond in technologie en retail en bezit een diepgaande kennis over de mogelijkheden van iBeacon. In de afgelopen decennia is hij als manager, ondernemer en founder gepokt en gemazeld bij het in de markt zetten van meerdere software en internet companies en projecten. Hij is tevens gastdocent bij o.a. Nyenrode, Hogeschool Arnhem Nijmegen en Hogeschool Rotterdam.

Laat een reactie achter

Het e-mail adres wordt niet getoond

%d bloggers liken dit: