iBeacon Nieuws

De eerste dag SAIL: fine tuning

Vandaag was de eerste echte dag van SAIL Amsterdam. Voor ons was dit een dag van fine tuning om te zorgen dat de beacons op de juiste plaats hingen en exact de juiste moment de berichten van schepen en verschillende attracties geven. Soms kom je er dan achter dat de dingen waar je tegenaan loopt een grappig of bijzondere redenen hebben. Daarvan heb ik een aantal video’s gemaakt met als conclusie dat schepen wel de juiste kant op geparkeerd moeten zijn en dat een marine fregat uitstekend werkt om een beacon aan op te hangen!

SAIL-in timelapse

Tijdens de SAIL-in hebben we een camera geplaatst in de mast van de Bark Europa die live uitzond. Wanneer toeschouwers aan de kant stonden te kijken ontvingen ze een bericht om mee te kijken met de Bark Europa precies op het moment van meevaren! Hieronder vind je de wat een samenvoeging is van alle live uitgezonden beelden.

      

Over de auteur Bekijk alle berichten Auteur website

Avatar

Remco Bron

Remco Bron is naast founder van iBeacon-retail.nl tevens co-founder en CCO van inBeacon, een enterprise platform dat de link legt tussen de online en offline belevingswereld. Hij heeft een brede achtergrond in technologie en retail en bezit een diepgaande kennis over de mogelijkheden van iBeacon. In de afgelopen decennia is hij als manager, ondernemer en founder gepokt en gemazeld bij het in de markt zetten van meerdere software en internet companies en projecten. Hij is tevens gastdocent bij o.a. Nyenrode, Hogeschool Arnhem Nijmegen en Hogeschool Rotterdam.

1 ReactieReageer

Laat een reactie achter

Het e-mail adres wordt niet getoond

%d bloggers liken dit: