iBeacon Nieuws

iBeacon hands-on: neem deel aan de inBeacon workshop

Succesvol gebruik van iBeacon begint bij de juiste software. Het inBeacon platform maakt het mogelijk uitgebreide iBeacon campagnes op te zetten, eenvoudig te beheren en doorlopend te verbeteren. Voor de inBeacon workshop en demosessie van donderdag 4 augustus 10:30 uur in Utrecht zijn nog enkele plaatsen beschikbaar. Tijdens de workshop worden de kenmerken van succesvolle iBeacon campagnes besproken en direct met met het inBeacon platform in de praktijk gebracht. We hebben een gelimiteerd aantal plaatsen dus schrijf je direct in!

iBeacon management platform

Het inBeacon platform is één van de meest geavanceerde iBeacon managementplatformen op de markt en toepasbaar voor diverse iBeacon implementaties. Daarbij kan gebruik worden gemaakt van intelligente proximity notificaties maar ook van clienteling displays bijvoorbeeld als klantenservice informatie of voor de aansturing van digital signage. Daarnaast kan een diepgaande klant analyse worden gemaakt met proximity analytics en customer tracking systemen waarmee nog relevanter en in de juiste context met de klant kan worden gecommuniceerd.

Tijdens de productdemo wordt uitgebreid kennisgemaakt met het inBeacon platform en o.a. informatie gegeven over:

  • Het laatste nieuws op het gebied van iBeacon en praktijkcases zoals SAIL Amsterdam, Coca-Cola, HEMA en Exterion Media
  • De features van het inBeacon platform op het gebied van analytics, proximity notificaties en clienteling
  • Toepassingen van business rules voor het opzetten van relevante triggers en acties
  • Best practices voor campagnes en het analyseren van customer analytics
  • Mogelijkheden van live dashboards, clienteling displays en digital signage
  • Het gebruik van de inBeacon Lite app

De demo wordt verzorgd door Remco Bron en Daniel Fortuyn van inBeacon.

Na de demo sessie bieden we de deelnemers toegang tot een persoonlijk developers account waarmee ze zelf direct aan de slag kunnen.

Inschrijven

Voor de sessie van donderdag 4 augustus 10:30 uur in Utrecht zijn nog plaatsen vrij. Klik hier om u direct in te schrijven.

Over de auteur Bekijk alle berichten Auteur website

Avatar

Remco Bron

Remco Bron is naast founder van iBeacon-retail.nl tevens co-founder en CCO van inBeacon, een enterprise platform dat de link legt tussen de online en offline belevingswereld. Hij heeft een brede achtergrond in technologie en retail en bezit een diepgaande kennis over de mogelijkheden van iBeacon. In de afgelopen decennia is hij als manager, ondernemer en founder gepokt en gemazeld bij het in de markt zetten van meerdere software en internet companies en projecten. Hij is tevens gastdocent bij o.a. Nyenrode, Hogeschool Arnhem Nijmegen en Hogeschool Rotterdam.

Laat een reactie achter

Het e-mail adres wordt niet getoond

%d bloggers liken dit: