iBeacon Nieuws

iBeacon retail vanaf nu iBeacon Nieuws!

Iets langer dan twee jaar geleden begonnen we iBeacon retail. Doel van de website was en is om retailers op de hoogte te houden wat de mogelijkheden zijn van het gebruik van iBeacon technologie en het bespreken van referentiecases. Twee jaar en meer dan 120 nieuwsberichten gaat iBeacon retail al lang niet meer alleen over retail. De berichten zijn – net zoals de iBeacon technologie – veel breder qua insteek geworden. Vandaar dat we vanaf nu spreken over iBeacon nieuws om ook die bredere focus tot uiting te laten komen in de titel.

iBeacon opdrachten & vacatures

iBeacon nieuws is de grootste iBeacon community van Nederland met maandelijks duizenden leden en meer dan 500 nieuwsbrief abonnees. Naast nieuwsberichten willen we die iBeacon community in Nederland en België meer proberen te ondersteunen. Dit begint op verzoek met de toevoeging van een overzicht van iBeacon gerelateerde opdrachten en vacatures.

Zoek je een bedrijf of freelancer die je kan helpen met een iBeacon vraagstuk of opdracht? Plaats dit dan op deze website zodat je in contact kan komen met de rest van de community.

Ben je een bedrijf en heb je een vacature op het gebied van iBeacon of IoT technologie? Plaats deze vacature dan op deze website!

Zo proberen we de iBeacon community van Nederland en België meer bij elkaar te brengen.

Schrijven voor iBeacon nieuws?

We zijn altijd opzoek naar leuke gastblogs en vaste schrijvers. Heb je een artikel geschreven over iBeacons stuur dit dan naar remco@inbeacon.nl en we kijken of we het voor je kunnen plaatsen als gastblogger.

Vind je het leuk om minstens twee artikelen per maand te schrijven op iBeacon nieuws? Stuur dan ook een mail aan remco@inbeacon.nl met je motivatie en wie weet ben jij straks ook blogger op iBeacon Nieuws!

Op naar de volgende twee jaar!

Na ons twee jarig jubileum zijn we heel benieuwd wat we de komende twee jaar gaan meemaken met iBeacons. Hoe dan ook; wij zijn er om je op de hoogte te houden!

 

Over de auteur Bekijk alle berichten Auteur website

Avatar

Remco Bron

Remco Bron is naast founder van iBeacon-retail.nl tevens co-founder en CCO van inBeacon, een enterprise platform dat de link legt tussen de online en offline belevingswereld. Hij heeft een brede achtergrond in technologie en retail en bezit een diepgaande kennis over de mogelijkheden van iBeacon. In de afgelopen decennia is hij als manager, ondernemer en founder gepokt en gemazeld bij het in de markt zetten van meerdere software en internet companies en projecten. Hij is tevens gastdocent bij o.a. Nyenrode, Hogeschool Arnhem Nijmegen en Hogeschool Rotterdam.

2 ReactiesReageer

  • I do trust all the ideas you’ve introduced to
    your post. They are very convincing and will certainly work.
    Still, the posts are too short for starters. Could you
    please extend them a little from subsequent time? Thank you for the post.

Laat een reactie achter

Het e-mail adres wordt niet getoond

%d bloggers liken dit: