iBeacon Nieuws

iBeacon startup Sensorberg scoort investering van €750k

sensorberg-logo

Duitse Hardware startup Sensorberg heeft €750k opgehaald bij investeerder Berlin Technologie Holding en een aantal angel investeerders. Sensorberg was onderdeel van de Microsoft Ventures Accelerator in Berlijn en lijkt met deze investering achter zich één van de meest veelbelovende iBeacon startups in Europa.

De beacons van Sensorberg worden voor €89 per 3 stuks verkocht. Dat is inclusief toegang tot de SDK en het dashboard om daarmee campagnes in te richten met de iBeacons en verschillende features van de app te bedienen.

Met een investering Van $3.1 miljoen en ‘first mover advantage’ heeft iBeacon leverancier Estimote de beste kaarten in handen op de iBeacon hardware markt. De verschillen tussen Estimote en Sensorberg zitten overigens niet zozeer in de hardware maar juist in de SDK. Het is de vraag welk bedrijf de beste softwarematige implementatie heeft.

Over de auteur Bekijk alle berichten Auteur website

Avatar

Remco Bron

Remco Bron is naast founder van iBeacon-retail.nl tevens co-founder en CCO van inBeacon, een enterprise platform dat de link legt tussen de online en offline belevingswereld. Hij heeft een brede achtergrond in technologie en retail en bezit een diepgaande kennis over de mogelijkheden van iBeacon. In de afgelopen decennia is hij als manager, ondernemer en founder gepokt en gemazeld bij het in de markt zetten van meerdere software en internet companies en projecten. Hij is tevens gastdocent bij o.a. Nyenrode, Hogeschool Arnhem Nijmegen en Hogeschool Rotterdam.

Laat een reactie achter

Het e-mail adres wordt niet getoond

%d bloggers liken dit: