iBeacon Nieuws

iBeacons maken een snelle opmars en worden in steeds meer uiteenlopende sectoren succesvol toegepast. Maar hoe werkt iBeacon precies en wat zijn de mogelijkheden die nu en in de toekomst mogelijk worden met deze technologie? Tijdens de iBeacon workshop van iBeacon-retail georganiseerd in samenwerking met inBeacon wordt antwoord gegeven op deze vragen en een aantal relevante en spraakmakende showcases uitgelicht.

De iBeacon workshop vind plaats op donderdag 26 maart a.s. in Utrecht. Als iBeacon-retail.nl bezoeker nodigen we je uit om gratis deel te nemen. Er zijn een gelimiteerd aantal plaatsen beschikbaar en vorige edities waren snel volgeboekt. Wacht dus niet te lang met aanmelden.

Meer informatie en aanmelden

Over de auteur Bekijk alle berichten Auteur website

Avatar

Remco Bron

Remco Bron is naast founder van iBeacon-retail.nl tevens co-founder en CCO van inBeacon, een enterprise platform dat de link legt tussen de online en offline belevingswereld. Hij heeft een brede achtergrond in technologie en retail en bezit een diepgaande kennis over de mogelijkheden van iBeacon. In de afgelopen decennia is hij als manager, ondernemer en founder gepokt en gemazeld bij het in de markt zetten van meerdere software en internet companies en projecten. Hij is tevens gastdocent bij o.a. Nyenrode, Hogeschool Arnhem Nijmegen en Hogeschool Rotterdam.

Laat een reactie achter

Het e-mail adres wordt niet getoond

%d bloggers liken dit: