iBeacon Nieuws

Lightcurb lanceert nieuwe lijn iBeacons

Het Nederlandse Lightcurb timmert aan de weg met een nieuwe lijn van iBeacon producten. Naast de normale iBeacon biedt het bedrijf uit Sneek nu ook een waterdichte iBeacon voor buitengebruik genaamd ‘hummer’ en een USB iBeacon die van stroom wordt voorzien door een USB aansluiting. Naast de nieuwe iBeacon modellen hebben ook de verpakkingen en prijzen een update gekregen.

iBeacons van Nederlandse bodem

De iBeacon van Lightcurb zijn van Nederlands design en fabricage en zijn voorzien van een iBeacon en Bluetooth Smart certificering. Volgens Lightcurb zijn de iBeacons voorzien van een speciale antenne die een bereik heeft van ruim 100 meter en hebben de iBeacons een batterijleven van 36 maanden in beacon modus en 5 maanden in iBeacon modus.

Lightcurb_USBbeaconsDe nieuwste iBeacon in het productaanbod van Lightcurb is de USB iBeacon. Hierbij is geen batterij meer mogelijk maar wordt de iBeacon van stroom voorzien rechtstreeks vanuit de USB aansluiting die in computers of netspanning adapters past. Ook deze iBeacon is voorzien van alle certificeringen en de eerder genoemde antenne met groter bereik.

Prijzen Lightcurb

De prijzen van de normale Lightcurb beacons zijn €99 per 3 beacons. De USB beacon komt op €48 per beacon en de Hummer beacon voor buitengebruik kost €90 per beacon. Alle prijzen zijn ex BTW en op de website van Lightcurb te bestellen.

Kijk voor meer informatie op de Lightcurb iBeacon hardware leverancier pagina.

Over de auteur Bekijk alle berichten Auteur website

Avatar

Remco Bron

Remco Bron is naast founder van iBeacon-retail.nl tevens co-founder en CCO van inBeacon, een enterprise platform dat de link legt tussen de online en offline belevingswereld. Hij heeft een brede achtergrond in technologie en retail en bezit een diepgaande kennis over de mogelijkheden van iBeacon. In de afgelopen decennia is hij als manager, ondernemer en founder gepokt en gemazeld bij het in de markt zetten van meerdere software en internet companies en projecten. Hij is tevens gastdocent bij o.a. Nyenrode, Hogeschool Arnhem Nijmegen en Hogeschool Rotterdam.

Laat een reactie achter

Het e-mail adres wordt niet getoond

%d bloggers liken dit: