iBeacon Nieuws

Lightcurb

Lightcurb is een Nederlandse iBeacon leverancier die beacons levert inclusief een eigen software platform.

Lightcurb levert drie verschillende types beacons:

Lightcurb beacons (Jewelcase & Backpack)

lightcurb-beaconDeze beacons zijn de vierkant, zwart van kleur met een Lightcurb logo en krijgen de voeding vanaf een knoopcelbatterij. Ze zijn iets groter dan een Estimote beacon.

Prijs €99 ex BTW per 3 beacons

Lightcurb beacons (USB)

Lightcurb_USBbeaconsDe USB beacon van Lightcurb lijkt op een USB stick en krijgt de voeding via de USB aansluiting. Daarmee kan de beacon bijvoorbeeld in een computer of op een oplader worden gebruikt en hoeft er nooit een batterij worden vervangen.

Prijs €48 per beacon

Lightcurb beacon (Hummer)

De Hummer beacon van Lightcurb is een waterdichte beacon die buiten gebruikt kan worden.

Prijs €90 per beacon

Lightcurb app en software

Bij iedere beacon wordt ook de Lightcurb app en software meegeleverd. Hiermee kunnen direct campagnes worden aangemaakt. Wanneer klanten gebruik willen maken moeten zij ook de Lightcurb app op de telefoon hebben staan.

Het voordeel hiervan voor de retailer is dat er geen eigen app ontwikkeld hoeft te worden. Nadeel is wel dat de klant overgehaald moet worden een externe app te downloaden om gebruik te maken van de contextuele iBeacon informatie. Het idee van Lightcurb is dat deze app straks door vele mensen geïnstalleerd is zodat het ook op veel verschillende plaatsen bruikbaar is.

Het software platform bevat een Lightcurb manager waarmee iBeacons gekoppeld kunnen worden en tools om de content te beheren die aan de consument wordt getoond.

Er zijn verschillende opties om Lightcurb met eigen beacons te gebruiken of Lightcurb beacons erbij aan te schaffen. Kijk voor de opties op de Lightcurb website.

Website: http://www.lightcurb.nl/

Download Lightcurb iBeacon factsheet

Lightcurb app: iOS | Android