iBeacon Nieuws

Lord & Taylor en Hudson’s Bay warenhuizen integreren met iBeacon

hudsons-bay-ibeacon-toronto
Steeds meer retailers zien het voordeel van de interactie via iBeacon met de consument. Na Macy’s is zijn ook warenhuizen Lord & Taylor en Hudson’s Bay gestart met een iBeacon pilot. Beide warenhuizen zijn onderdeel van de HBC Department Store Group en hebben locaties in de Verenigde Staten en Canada. De pilot wordt uitgerold in een aantal Lord & Taylor en Hudson’s Bay warenhuizen waaronder de meer dan 78.000 vierkante meter grote flagship locatie van Hudson’s Bay in Toronto (foto).

Persoonlijke aanbiedingen

Door middel van iBeacons wordt de micro-locatie van de klant in de winkel bepaald. Aan de hand hiervan ontvangen klanten gepersonaliseerde aanbiedingen en productinformatie via de apps van de twee warenhuizen. Voor de pilot ligt de focus op damesschoenen en cosmetica en het Black Brown label van Lord and Taylor. Op deze afdelingen kunnen klanten alles van een warm welkom tot exclusieve aanbiedingen via de app verwachten.

De toekomst van retail marketing

“Wij zien de vraag naar een vernieuwde mobiele ervaring bij onze klanten en iBeacon is de toekomst van deze mobiele retail marketing” aldus Michael Crotty, Executive Vice President en Chief Marketing Officer van Hudson’s Bay Company en Lord & Taylor. “Met iBeacon kunnen we de klant beter ondersteunen met zijn of haar bezoek aan Hudsons’s Bay of Lord & Taylor winkels en buitengewone service leveren.”

hudsons-lord-taylor-iBeacon-marketing-app

photo credit: vancityhotshots via photopin cc

Over de auteur Bekijk alle berichten Auteur website

Avatar

Remco Bron

Remco Bron is naast founder van iBeacon-retail.nl tevens co-founder en CCO van inBeacon, een enterprise platform dat de link legt tussen de online en offline belevingswereld. Hij heeft een brede achtergrond in technologie en retail en bezit een diepgaande kennis over de mogelijkheden van iBeacon. In de afgelopen decennia is hij als manager, ondernemer en founder gepokt en gemazeld bij het in de markt zetten van meerdere software en internet companies en projecten. Hij is tevens gastdocent bij o.a. Nyenrode, Hogeschool Arnhem Nijmegen en Hogeschool Rotterdam.

1 ReactieReageer

Laat een reactie achter

Het e-mail adres wordt niet getoond

%d bloggers liken dit: