iBeacon Nieuws

Ons Team

Remco Bron

remco-bron

Remco is schrijver en spreker over trends op het gebied van internet en mobiele technologie. Hij is naast co-founder van incrowd, Innovader en Yubby tevens eigenaar van een retail winkel en webshop in Veere. Hij werkt voor en adviseert bedrijven en organisaties als Reed Business, KPN, Vodafone, Ministerie van Defensie, Walt Disney, Sony, Leaseplan, RTV Rijnmond, Sanoma en geeft gastcolleges op Nijenrode en Hogeschool Arnhem Nijmegen. Remco heeft een BA in Business en Marketing van Lincoln Memorial University (USA) en een MBA van Webster University (USA / Leiden). Remco schrijft met name over de impact en kansen die iBeacon heeft op de marketing en business kant voor bedrijven.

Ronald van Woensel

ronald-van-woensel

Ronald is ondernemer en ontwikkelaar en werkt al sinds de eerste opkomst van computers en internet in de IT industrie. Hij is de founder van LocusWMS, marktleider in warehouse management systemen die gebruikt zijn door bedrijven als GAP stores, Wehkamp, Blokker Holding, Quickstep/unilin, EXEL logisitics, Alcatel-lucent, HEMA en Etam group. In 2003 is LocusWMS verkocht en is Ronald gestart als start-up ondernemer. Hij was o.a. founder van PCzapper, Yubby, incrowd en Innovader en heeft projecten geleid voor bedrijven als KPN, ANWB, Leaseplan, Sony, Planet Internet en vele andere toonaangevende bedrijven. Met zijn achtergrond in technologie en retail legt Ronald de focus op het schrijven van artikelen met de techische achtergrond van iBeacon oplossingen.

Gastbloggers

Regelmatig maken we ruimte voor gastbloggers. Heb je interesse om je artikel te publiceren op iBeacon-retail.nl laat het ons dan weten via het contactformulier.

Innovader

Technologiebedrijf Innovader is de founding sponsor van iBeacon-retail.nl. Innovader innovatieve concepten voor uiteenlopende klanten. Het is één van de eerste en toonaangevende partijen in Nederland die iBeacon oplossingen aanbiedt aan haar klanten. Meer informatie over Innovader