iBeacon Nieuws

Rapport: iBeacon inspiratie voor retailers

ibeacon-rapport-retailers

Het Amerikaanse Best Fit Mobile heeft een interessant rapport gepubliceerd als inspiratie hoe iBeacon en Bluetooth LE gebruikt kan worden door retailers. Het 12 pagina tellend rapport is een goede introductie van iBeacon technologie en bespreekt de voordelen van iBeacon voor retailers.

Qua inspiratie gaat het een stap verder; het geeft praktijkvoorbeelden hoe iBeacon en Bluetooth LE gebruikt kan worden door retailers. Niet alleen als manier om te voorkomen dat klanten alleen kijken in de winkel en daarna online gaan kopen, maar bijvoorbeeld ook hoe support kan worden gegeven in de winkel door retailers en het idee van een eindeloos rek waarbij verschillende maten en varianten van een product in de winkel zichtbaar worden gemaakt met een app.

Klik hier om het rapport rechtstreeks te downloaden.

Over de auteur Bekijk alle berichten Auteur website

Avatar

Remco Bron

Remco Bron is naast founder van iBeacon-retail.nl tevens co-founder en CCO van inBeacon, een enterprise platform dat de link legt tussen de online en offline belevingswereld. Hij heeft een brede achtergrond in technologie en retail en bezit een diepgaande kennis over de mogelijkheden van iBeacon. In de afgelopen decennia is hij als manager, ondernemer en founder gepokt en gemazeld bij het in de markt zetten van meerdere software en internet companies en projecten. Hij is tevens gastdocent bij o.a. Nyenrode, Hogeschool Arnhem Nijmegen en Hogeschool Rotterdam.

Laat een reactie achter

Het e-mail adres wordt niet getoond

%d bloggers liken dit: