iBeacon Nieuws

ROXIMITY

roximity-logoROXIMITY is een Amerikaans bedrijf gevestigd in Denver en levert iBeacons en een iBeacon software platform. Het bedrijf is opgericht in 2012 en onderdeel geweest van de Techstars incubator in Austin Texas. Sinds oprichting heeft ROXIMITY $2.14 miljoen aan funding ontvangen.

De eerste focus van ROXIMITY was niet iBeacons maar dagelijkse deals. In 2013 hebben ze een pivot gemaakt naar iBeacon technologie waarna het grootste gedeelte van de funding in december 2013 is ontvangen ($1,5 miljoen).

ROXIMITY biedt een software om iBeacons mee te activeren en identificeren en een SDK waarmee de ibeacon technology ingebouwd kan worden in iOS en Android apps. Het eigen softwareplatform heet ROXIMITY Command en kan tevens worden gebruikt om de verschillende toepassingen van de iBeacons te meten en bij te houden hoevaak ze geactiveerd worden.

De kosten van de ROXIMITY beacons zijn vrij standaard. 1 beacon kost $50, 3 beacons $100 en meer dan 10 beacons vanaf $350. Verzendkosten naar Nederland zijn $20.

Officiële website: https://roximity.com

Roximity nieuws

Demo video