iBeacon Nieuws

SmartBeacon

smartbeacon-logoSmartBeacon is een Frans / Britse leverancier van iBeacons en is onderdeel van het Franse iP Stand een bedrijf gespecialiseerd in het leveren van digitale oplossingen voor events en gevestigd in Parijs. De beacons worden echter geleverd vanuit een kantoor in London (UK). De beacons zijn gebaseerd op Bluetooth Low Energy en worden geleverd in een anonieme verpakking in verschillende kleuren.

Het aanbod van SmartBeacon is vrij standaard. Ze leveren iBeacon hardware en bieden een SDK waarmee de beacons geïntegreerd kunnen worden in apps en software. De SDK is beschikbaar voor iOS en binnenkort ook voor Android.

Met de beacons wordt een software platform geboden waarmee de beacons kunnen worden geactiveerd en geïdentificeerd. Daarnaast kan de locatie ermee worden aangegeven en uitgelezen worden hoe vaak de beacon wordt gebruikt.

Uniek is hoe de beacons worden aangeboden; ze kunnen worden gekocht zonder contract, maar het is ook mogelijk om een maandelijks contract af te sluiten waarbij ook setup support wordt geleverd.

De kosten voor een iBeacon pakket zonder contract verschillen van €49 (1 beacon), €100 (3 beacons) en €330 (10 beacons). Op contractbasis kosten de iBeacons €20 per maand (3 beacons), €50 per maand (10 beacons) en €150 per maand (30 beacons). Momenteel worden orders van minder dan 50 iBeacons binnen een week geleverd.

Er is geen duidelijke informatie beschikbaar over waar de beacons op dit moment worden ingezet.

Officiële website: http://www.smartbeacon.eu

SmartBeacon nieuws

Demo video

Laat een reactie achter

Het e-mail adres wordt niet getoond