iBeacon Nieuws

Spreker over iBeacon

“iBeacon maakt het mogelijk om online en offline met elkaar te verbinden en is daarom de sleutel voor iedere succesvolle omnichannel strategie.”

Dit klinkt veelbelovend, maar hoe werkt dat in de praktijk en wat komt daarbij kijken? Opzoek naar iemand die er tijdens een keynote, presentatie of workshop meer over kan vertellen? Neem dan eens contact met ons op.

iBeacon specialist van het eerste uur en oprichter van iBeacon-retail.nl geeft graag antwoord op alle vragen die er leven rondom iBeacon. Aan de hand van inspirerende praktijkcases en spraakmakende voorbeelden geeft Remco een overzicht hoe iBeacon werkt en welke nieuwe deuren dit opent voor allerlei business cases van retail tot veiligheid en van interne communicatie tot e-commerce en m-commerce.

Hiermee krijgt het publiek niet alleen een volledig overzicht van wat de mogelijkheden zijn, ze krijgen ook een flinke dosis inspiratie en praktische tips waarmee ze daadwerkelijk de volgende stap kunnen nemen.

iBeacon specialist

remco-bron-ibeacon-presentatiesRemco Bron is naast oprichter van de website iBeacon-retail.nl tevens co-founder en CCO van inBeacon, één van de meest innovatieve enterprise platformen waarmee de link gelegd kan worden tussen een online en offline belevingswereld. Remco heeft een brede achtergrond in technologie en retail en bezit een diepgaande kennis over de mogelijkheden van iBeacon.

In de afgelopen decennia is hij als manager, ondernemer en founder gepokt en gemazeld bij het in de markt zetten van meerdere software en internet companies en projecten. Hij is tevens gastdocent bij o.a. Nyenrode, Hogeschool Arnhem Nijmegen en Hogeschool Rotterdam.

Organisaties waarvoor Remco presentaties heeft verzorgd zijn Vodafone, Cap Gemini, Disney, ANWB, Ministerie van Defensie, NOS, Sanoma Media, Mobile Congress, Flora Holland Trade Fair en vele andere.

Nodig ons uit om te spreken over iBeacon

Opzoek naar iemand die een inspirerend verhaal kan vertellen over iBeacon? Neem dan gerust contact op. Stuur een mail rechtstreeks aan Remco: remco@inbeacon.nl of vul het contactformulier in.