iBeacon Nieuws

Startup Friday: Beacons

Het Innovation Centre van ABN AMRO organiseert iedere maand Startup Friday. In één uur geven meerdere startups rondom een bepaald thema een pitch. Zij worden daarbij geïnterviewd door een moderator en door de aanwezigen. Iedere Startup Friday gaat over een actueel, innovatief onderwerp en de aankomende Startup Friday draait helemaal om beacons. Schrijf je nu gratis in!

Het potentieel van beacons

Er zijn heel veel toepassingen mogelijk voor evenzoveel bedrijven en klanten. De potentie gaat veel verder dan persoonlijke aanbiedingen als je langs een winkel loopt. Juist in de dienstverlening en de logistiek kan deze precisie techniek een enorme vlucht nemen door mensen te begeleiden en ontzorgen. Het laat bezoekers door middel van een navigatie-app met interactieve kaart zelf de snelste weg vinden naar een winkel, polikliniek of kantoorruimte. In een museum kunnen Beacons meer informatie sturen over een kunstwerk waar je bij staat. En op vliegvelden kan je automatisch inchecken en naar de juiste gate worden gewezen.

Tijdens Startup Friday spreken er twee experts over hun praktijkervaring en pitchen meerdere interessante beacon gerelateerde startups hun beacon bedrijf of idee.

Geef je op!

Nieuwsgierig geworden naar voorbeelden op het gebied van toepassingen van beacon- technologie? En wil je dit ervaren in de unieke setting van de Rotterdamse Wereldhavendagen? Kom dan op vrijdag 4 september om 16:00 uur naar Startup Friday in Rotterdam en laat je inspireren door enthousiaste ondernemers en experts.

Schrijf je in of kijk mee op www.startupfriday.nl

Volg de live stream

Kan je niet aanwezig zijn? Op Startupfriday.nl wordt ook een live stream uitgezonden van het event.

Sprekers

• Jurjen Braakhekke, Schiphol Telematics
• Anne van Rossum, DoBots
• Ate van der Meer, Snakeware
• Remco Bron, inBeacon
• Robert Leefmans, Notificare
• Victor Wierda, Trakkies
• Thomas Brinkman, MyOrder

Over de auteur Bekijk alle berichten Auteur website

Avatar

Remco Bron

Remco Bron is naast founder van iBeacon-retail.nl tevens co-founder en CCO van inBeacon, een enterprise platform dat de link legt tussen de online en offline belevingswereld. Hij heeft een brede achtergrond in technologie en retail en bezit een diepgaande kennis over de mogelijkheden van iBeacon. In de afgelopen decennia is hij als manager, ondernemer en founder gepokt en gemazeld bij het in de markt zetten van meerdere software en internet companies en projecten. Hij is tevens gastdocent bij o.a. Nyenrode, Hogeschool Arnhem Nijmegen en Hogeschool Rotterdam.

Laat een reactie achter

Het e-mail adres wordt niet getoond

%d bloggers liken dit: