iBeacon Nieuws

tōdally

todally-logotōdally is een beacon onderneming gestart met een Kickstarter programma in Lehi, Utah (USA). Meer dan 1.100 mensen hebben geïnvesteerd in tōdally waarmee bijna $90.000 is opgehaald in juni 2012. De tōd beacons waren op de markt nog voordat de iBeacons standaard werd gelanceerd door Apple maar werkt net als Apple iBeacon wel met de Bluetooth LE standaard. Daarom mogen ze wel beacons genoemd worden.

Met de tōd beacons zijn gemaakt voor developers om met Bluetooth LE en beacon technologie te experimenteren. Er wordt met de tōd beacons een app geleverd waarmee standaard een aantal dingen gemeten kunnen worden zoals afstand, locatie, etc. waarop verschillende triggers gezet kunnen worden (e-mail bericht, push bericht, etc.).

tōdally wordt niet gemarkte als een platform voor retail terwijl ze daar wel voor kunnen worden gebruikt. tōdally moet meer worden gezien als een ontdekkingsplatform waarmee developers ideeën kunnen bedenken en snel kunnen ontwikkelen of voor enthousiastelingen om uit te proberen wat je er allemaal mee kan. Alles is goed gedocumenteerd en er bestaat een redelijke community rondom de tōd.

tōd’s kosten per stuk $40 per stuk, $116 voor drie stuks en een 10-pack voor $380 en worden internationaal verzonden.

Officiële website: http://todhq.com

Todally nieuws

Kickstarter demo video

Laat een reactie achter

Het e-mail adres wordt niet getoond