iBeacon Nieuws

Succesvol gebruik van iBeacon begint bij de juiste software. Het inBeacon platform maakt het mogelijk uitgebreide iBeacon campagnes op te zetten, eenvoudig te beheren en doorlopend te verbeteren. Wij nodigen lezers van iBeacon-retail.nl uit gratis kennis te maken met het inBeacon platform tijdens de productdemo op donderdag 16 juli om 10:30 uur in Utrecht. In de workshop worden de kenmerken van succesvolle iBeacon campagnes besproken en direct met met het inBeacon platform in de praktijk gebracht.

iBeacon management platform

Het inBeacon platform is één van de meest geavanceerde iBeacon managementplatformen op de markt en toepasbaar voor diverse iBeacon implementaties. Daarbij kan gebruik worden gemaakt van intelligente proximity notificaties maar bijvoorbeeld ook van clienteling displays bijvoorbeeld als klantenservice informatie of voor de aansturing van digital signage. Daarnaast kan een diepgaande klant analyse worden gemaakt met proximity analytics en customer tracking systemen waarmee nog relevanter en in de juiste context met de klant kan worden gecommuniceerd.

Tijdens de productdemo wordt uitgebreid kennisgemaakt met het inBeacon platform en o.a. informatie gegeven over:

  • Het laatste nieuws op het gebied van iBeacon en praktijkcases
  • De features van het inBeacon platform op het gebied van analytics, proximity notificaties en clienteling
  • Toepassingen van business rules voor het opzetten van relevante triggers en acties
  • Best practices voor campagnes en het analyseren van customer analytics
  • Mogelijkheden van live dashboards, clienteling displays en digital signage
  • Het gebruik van de nieuwe inBeacon Base app

Na de demo sessie bieden we de deelnemers toegang tot een persoonlijk developers account waarmee ze zelf direct aan de slag kunnen.

Inschrijven

Via het onderstaande formulier kunt u zich direct inschrijven kennismaking met het inBeacon platform. Voor de eerstvolgende sessie vandonderdag 16 juli om 10:30 uur in Utrecht in Utrecht zijn nog enkele plaatsen vrij.

Over de auteur Bekijk alle berichten Auteur website

Avatar

Remco Bron

Remco Bron is naast founder van iBeacon-retail.nl tevens co-founder en CCO van inBeacon, een enterprise platform dat de link legt tussen de online en offline belevingswereld. Hij heeft een brede achtergrond in technologie en retail en bezit een diepgaande kennis over de mogelijkheden van iBeacon. In de afgelopen decennia is hij als manager, ondernemer en founder gepokt en gemazeld bij het in de markt zetten van meerdere software en internet companies en projecten. Hij is tevens gastdocent bij o.a. Nyenrode, Hogeschool Arnhem Nijmegen en Hogeschool Rotterdam.

Laat een reactie achter

Het e-mail adres wordt niet getoond

%d bloggers liken dit: