iBeacon Nieuws

Wat kan je gaan zien op SAIL? Een tour van het SAIL terrein

Iedere vijf jaar is het tijd voor SAIL in Amsterdam en dan is ook de hele stad in SAIL stemming! Wat kan je dit jaar allemaal verwachten op SAIL? Ik doe een korte tour langs een paar van de hotspots tijdens SAIL dit jaar zoals de Music Marina, NK Waterfietsen, het reuzenrad en de plaatsen waar de schepen straks aanleggen om bekeken te worden.

Uiteraard hebben we ook onze long-range beacons getest en zoals verwacht halen we de overkant van het IJ prima. Laat de tall ships maar komen!

Het NK Waterfietsen

Tijdens SAIL Amsterdam 2015 gaat het Oranje Peloton – het fietsinitiatief van de Staatsloterij – te water met het eerste Nederlands Kampioenschap Waterfietsen. Zondag 23 augustus is een groot waterbassin op JAVA-eiland het decor van de finale. Deelnemers in verschillende categorieën gaan de sportieve strijd met elkaar aan, waarna per categorie één van hen zich voor het eerst in de geschiedenis Nederlands Kampioen Waterfietsen mag noemen.

Amsterdam Beacon Mile

De Beacon Mile loopt van Amsterdam CS tot het Scheepvaartmuseum en op deze route zijn talloze beacons geplaatst die een openbaar netwerk vormen. inBeacon is partner van de Amsterdam Beacon Mile waarmee het mogelijk wordt ook op deze route via de SAIL app relevante berichten te ontvangen. Hierover geef ik je in een latere vlog meer informatie.

Music Marina

Een prachtige zomeravond en de mooiste zeilschepen ter wereld vormen het decor van de SAIL Music Marina. Op het IJ in Amsterdam Noord verrijst een groot podium met een overweldigende live programmering. Vier avonden entertainment op het hoogste niveau, met iedere avond een totaal eigen karakter. En op zondag een groots bedankconcert van een van de meest geliefde bands van de lage landen: K3! Bovendien wordt elke avond afgesloten met een grote vuurwerkshow.

Vier de zomer bij SAIL Music Marina, proost bij de ondergaande zon, dans mee met de mooiste optredens aan het Amsterdamse IJ en geniet van 19 t/m 23 augustus, tijdens SAIL Amsterdam 2015.

Kijk op de website van SAIL voor meer informatie over het dagelijkse programma op SAIL.

Over de auteur Bekijk alle berichten Auteur website

Avatar

Remco Bron

Remco Bron is naast founder van iBeacon-retail.nl tevens co-founder en CCO van inBeacon, een enterprise platform dat de link legt tussen de online en offline belevingswereld. Hij heeft een brede achtergrond in technologie en retail en bezit een diepgaande kennis over de mogelijkheden van iBeacon. In de afgelopen decennia is hij als manager, ondernemer en founder gepokt en gemazeld bij het in de markt zetten van meerdere software en internet companies en projecten. Hij is tevens gastdocent bij o.a. Nyenrode, Hogeschool Arnhem Nijmegen en Hogeschool Rotterdam.

Laat een reactie achter

Het e-mail adres wordt niet getoond

%d bloggers liken dit: