iBeacon Nieuws

Wat is iBeacon retail?

In 2013 lanceerde Apple met de komst van iOS 7 iBeacon, sindsdien is er veel gebeurd in de iBeacon ontwikkeling. Op hardware gebied zijn er aanbieders als Estimote, Gimbal (Qualcomm), Kontakt en anderen gestart met het leveren van iBeacon hardware. Op software gebied zijn er inmiddels verschillende apps die iBeacon toepassen. Retailers beginnen iBeacon ook te omarmen; de eerste testopstellingen zijn succesvol gebleken en bij supermarkten en andere retailers wordt iBeacon op dit moment al uitgerold.

Wat is iBeacon?

Wat is iBeacon, hoe wordt iBeacon in de retail gebruikt en hoe kunnen retailers iBeacon hardware en software inzetten? Dat gaan we op deze site in kaart brengen. Het laatste nieuws op het gebied van iBeacon en de laatste ontwikkelingen in de retail sector!

Wie zijn wij?

Wij zijn Remco Bron en Ronald van Woensel van Innovader. Met uitgebreide ervaring in de retail sector richten wij ons nu op het ontwikkelen van innovatieve concepten rondom iBeacon en retail.

Over de auteur Bekijk alle berichten Auteur website

Avatar

Remco Bron

Remco Bron is naast founder van iBeacon-retail.nl tevens co-founder en CCO van inBeacon, een enterprise platform dat de link legt tussen de online en offline belevingswereld. Hij heeft een brede achtergrond in technologie en retail en bezit een diepgaande kennis over de mogelijkheden van iBeacon. In de afgelopen decennia is hij als manager, ondernemer en founder gepokt en gemazeld bij het in de markt zetten van meerdere software en internet companies en projecten. Hij is tevens gastdocent bij o.a. Nyenrode, Hogeschool Arnhem Nijmegen en Hogeschool Rotterdam.

Laat een reactie achter

Het e-mail adres wordt niet getoond

%d bloggers liken dit: